Irodai nyomtató

Spórolj energiát és pénzt az irodai nyomtatóval!

2019. augusztus 09.

A többfunkciós nyomtatók ugyanis kevesebb energiát fogyasztanak

Hogyan?
Mostanra a többfunkciós nyomtatók nem kizárólag nyomtatásra, fénymásolásra valók és alkalmasak, hanem egyetlen berendezésben kínálják több termék komplex és kevésbé komplex funkcióit, és ezzel szabad szemmel látható értékben J csökkentik a felhasznált energia mennyiségét, ennek köszönhetően képesek megtakarítást eredményezni számodra.
 
Tudtad, hogy egy db többfunkciós készülék évente megközelítőleg 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az azonos funkciókat ellátó berendezések együttesen?
 
A menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink segítenek javítani ügyfeleink termelékenységét és energiahatékonyságát, továbbá a nyomtatási folyamatok egyszerűsítésével csökkentik az anyagfelhasználást és az azzal kapcsolatos hulladék mennyiségét. J
               
Ha érdekel, hogyan tudnál spórolni a cégednek és közben a környezetedet is védenéd, fordulj hozzánk bizalommal!
megtakaritas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr6215002166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása