Irodai nyomtató

Irodai nyomtatók távoli menedzsmentje

2020. szeptember 22.

A hazai vállalatok körében is egyre népszerűbbé válnak a dokumentumkezelési feladatokat megkönnyítő outsourcing megoldások. Ennek megfelelően a kkv-kra szabva biztosítjuk a menedzselt nyomtatási szolgáltatásainkat, a CMPS-t (Channel Managed Print Services), amelynek segítségével az adatvédelem maximális garantálása mellett teljesen kiszervezhető a nyomtatók felügyelete, üzemeltetése, szervizelése és kellékanyag-ellátása. Cégmérettől függetlenül ennek a használatával a nyomtatási feladatok költséghatékonyabban menedzselhetőek, az irodai folyamatok könnyedén digitalizálhatóak, és ezzel együtt a vállalatok és azok munkatársai még inkább mobilizálhatóak, versenyképesebbé tehetőek, továbbá a megoldás időt és energiát spórol meg az IT-s kollégák számára.
Érdekel a CMPS megoldás?
A sales@copygeneral.hu e-mail címen várjuk a megkeresésed.
Aktuális online workshopunkon, az október 1-i Érintésmentes, biztonságos iroda című beszélgetésen is szeretettel várunk. Itt tudsz regisztrálni: http://nyomtatok.copygeneral.hu/biztonsagos-iroda-workshop/
nyomtato_6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr116210448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása