Irodai nyomtató

Energiahatékony irodai nyomtató - ünnepeljük a Földet!

2021. április 22.

Ma van a Föld napja, nekünk pedig fontos a környezetünk védelme.:)

fold_napja_nyomtato.jpg

Mint tudjátok, irodai nyomtatókkal is foglalkozunk. Számos Xerox  termék kielégíti vagy túlszárnyalja a termékek környezetvédelmi teljesítményét értékelő legszélesebb körben elfogadott tanúsítványok előírásait, így többek között a nemzetközi  ENERGY STAR®, EPEAT és a német kék angyalét is.

A Xerox környezetvédelmi minősítésekkel ellátott nyomtatói a teljesítmény, a megbízhatóság és a minőség veszélyeztetése nélkül kínálnak környezetbarát lehetőségeket. A berendezések energia- és papírfelhasználást csökkentő funkcióival a többletértékek mellett, hatékonyságot és rugalmasságot érhetnek el a munkahelyi környezetben.

Energiahatékonyságban verhetetlen a C405-ös berendezésünk. Ha a céges politikátok miatt is fontos, hogy energiahatékony berendezések segítsék a munkátokat, akkor jó szívvel ajánljuk VersaLink® C405 berendezésünket, amely Xerox® ConnectKey® technológiával felszerelt intelligens munkahelyi segéd.

  • Színes többfunkciós nyomtató A4-támogatással
  • Másolás, nyomtatás, szkennelés, fax, e-mail, felhőalapú csatlakozás
  • Ideális 2-10 fős munkacsoportoknak
  • Páratlan többfunkciós termelékenység hihetetlen színminőséggel
  • Kisméretű, hogy nagy teljesítményével álljon a vállalkozása középpontjában

Érdeklődés a gép iránt: http://nyomtatok.copygeneral.hu/ és sales@copygeneral.hu

 

c405.png

akciós irodai nyomtató, használt nyomtatók széles választékban, irodai multifunkciós nyomtató, irodai nyomtató árak, irodai nyomtató bérlés, kedvezményes irodai nyomtató, legolcsóbb tintapatron, melyik nyomtatóhoz olcsó a patron, nyomtató olcsó patronnal, olcsó irodai nyomtató, utángyártott toner teszt, utángyártott toner vélemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr8216509280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása