Irodai nyomtató

ÚJDONSÁG: kézírás szöveggé alakítása a Xerox irodai nyomtatóival

2021. szeptember 25.

Kézírás szöveggé alakítása, fordítás, hanganyaggá alakítás, adatvédelem kitakarással, MS Office-formátumúvá alakítás, ezt mind tudjuk nyújtani!

A Workflow Central egy felhőalapú szoftveres platform MS Azure biztonsági funkciókkal, amely automatizációs munkafolyamatokat kínál digitális vagy fizikai dokumentumok kezeléséhez. A felhasználók többfunkciós nyomtatókon, mobileszközökön vagy számítógépeken keresztül érhetik el a szolgáltatást, függetlenül attól, hogy hol végzik a munkájukat.

irodai-nyomtato_2_1.jpg

Így működik:

Nyissuk meg a Workflow Central felületet az irodai többfunkciós nyomtatón, mobileszközön, laptopon vagy a személyes többfunkciós nyomtató. Miután feltöltöttünk egy digitális dokumentumot, vagy egy fizikai dokumentum beszkennelt változatát, választhatunk egy munkafolyamatot a Kezdőcsomagból, amely az öt legnépszerűbb alkalmazásfunkciót foglalja magában:

Kézírás szöveggé alakítása – kézzel írott feljegyzések teljes mértékben szerkeszthető, digitális formátumú dokumentummá alakítása egy szempillantás alatt. Nagy segítséget jelenthet azoknak, akik gyakran vesznek részt online értekezleteken.

Fordítás – dokumentumok gyors és megbízható fordítása

Hanganyaggá alakítás – dokumentumok hanganyaggá alakítása, és a tartalmuk meghallgatása

Kitakarás – a személyazonosítást lehetővé tévő adatok automatikus kitakarása egyetlen művelet keretében

MS Office-formátumúvá alakítás – egyszerű és pontos optikai karakterfelismerés, amellyel Microsoft-programokban szerkeszthető fájlokká alakíthatja dokumentumait

 

Nyomtatókínálat: https://nyomtatok.copygeneral.hu/uzlet

Egyedi ajánlatkérés: https://nyomtatok.copygeneral.hu/nyomtasson/

E-mail: sales@copygeneral.hu

Aktuális eseményünk: https://nyomtatok.copygeneral.hu/irodai-nyomtatok-beszerzese-workshop-1028/

 

irodai_nyomtato.jpg

 

akciós irodai nyomtató, használt nyomtatók széles választékban, irodai multifunkciós nyomtató, irodai nyomtató árak, irodai nyomtató bérlés, kedvezményes irodai nyomtató, legolcsóbb tintapatron, melyik nyomtatóhoz olcsó a patron, nyomtató olcsó patronnal, olcsó irodai nyomtató, utángyártott toner teszt, utángyártott toner vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr5316699982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása