Irodai nyomtató

Válaszd az egyszerűséget!

2020. január 28.

A komplex rendszerek csapdája

Egy vállalkozás életében minél több folyamat és feladat van, annál több rendszer használata merülhet fel. A különböző rendszerek összehangolása, azok kompatibilitása könnyedén a termelékenység útjába állhat, mert a folyamatok indokolatlan mértékű adminisztrációs terhet rónak a munkatársakra.

Jó példa erre a munkavállalók akadálymentesítése azzal, hogy bárhol is tartózkodjanak, eredményesen tudjanak dolgozni a rendelkezésükre álló eszközökről.

 Amennyiben egy vállalaton belüli rendszer

  • nem eredményez idő- és energiamegtakarítást a munkavállalók számára,
  • és ezzel egyidejűleg nem nyújt kontrollt a műveletek felett,
  • nem ad átfogó mérhetőséget,
  • továbbá nem csökkenti a komplexitást, (amelynek a csapdájába nagyon könnyű beleesni),

az a rendszer nem szolgálja a munkavállalók támogatását és így egy cég profitteremtő érdekeit. 

Ha a munkavállalók munkája nincs hatékonyan megtámogatva, az kihat az eredményességükre, (bár azt természetesen nem csak a rendszer befolyásolja).

A cégeket támogató technológiai rendszerek másik kiemelt feladata, hogy lehetőleg redukálják a humánerőforrás-igényt, hogy ezzel időt szabadítsanak fel a munkavállalóknak azokra a feladatokra, amellyel direkten vagy indirekten hasznot eredményeznek a cégnek.

Mi olyan multifunkcionális irodai nyomtatókkal foglalkozunk, amelyeknek a teljes körű üzemeltetését szoftveres úton is ellátjuk. Az innováció szó szerint átszövi a mindennapjainkat és evidens számunkra, hogy olyan megoldást nyújtsunk, amellyel ügyfeleink munkáját segíthetjük, éppen ezért a javaslataink kiemelten cégre szabottak, egyediek. A megoldásaink figyelembe veszik a cégek eredménytényezőit.

Amennyiben irodai nyomtató, folyamat-egyszerűsítés, applikációk és digitális megoldások érdekelnek, szeretettel várjuk a hívásod, vagy az e-mailed.

http://nyomtatok.copygeneral.hu/

sales@copygeneral.hu

+36 20 464 1876

Copy General Zrt.

nyomtato_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr1915433712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása