Irodai nyomtató

Új alkalmazás: Xerox Connect for SignNow

2020. szeptember 11.

Évi 22 000 óra megtakarítás

Az alkalmazás segítségével új értékesítési lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, és egyúttal hozzásegíti ügyfeleit ahhoz, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiélvezzék a Xerox Munkahelyi asszisztensek előnyeit. Akár egyetlen alkalmazáson is nagyon sok minden múlhat.

Miért érdemes ezt az alkalmazást választania? A Forrester becslései szerint a vállalatok évente 22 000 órát takaríthatnak meg e-aláírásokat támogató megoldásokkal*.

Xerox Connect for SignNow – A Trust Radius szerint ebben az évben az e-aláírásokat támogató megoldások alkották a második legnagyobb ütemben bővülő szoftverkategóriát. A Xerox Connect for SignNow alkalmazás segítségével ügyfele gyorsan megtekinthet és digitálisan aláírhat, dátumozhat és szignózhat egy dokumentumot a Munkahelyi asszisztense felhasználói felületén, mielőtt lementené azt a SignNow-fiókjába, és továbbítaná másoknak. Az e-aláírásokat támogató megoldások különösen a pénzügyi és jogi szolgáltatások területén töltenek be fontos szerepet az új számlaigénylések, a pénzügyi kimutatások, a meghatalmazások és számos más dokumentum esetében. A SignNow egy e-aláírások biztosítására szolgáló, jogilag kötelező érvényű megoldás, amely a dokumentumokhoz kapcsolódó munkafolyamatok automatizálása érdekében teljes mértékben konfigurálható platformot kínál. 

Keresse a SignNow-t és más alkalmazásokat a Xerox App Galleryben.

Nyomtatót vásárolna? Jó helyen jár!

Kérem, keressen minket a marketing@copygeneral.hu vagy sales@copygeneral.hu e-mail címen.

Honlapunk: http://nyomtatok.copygeneral.hu/

nyomtato_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr8816197642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása