Irodai nyomtató

Hosszú szövegekből két kattintással rövid összefoglaló

2021. november 15.

Xerox Summarizer alkalmazás

Az év vége közeledtével egyre több mindent szeretnénk elintézni, egy mély levegővétellel befutni a sales ciklus utolsó ívét. Időnk kevés van, teendőnk annál több, emiatt szíves figyelmükbe ajánljuk a Xerox ultramenő kivonatoló szolgáltatását.

Xerox Summarizer alkalmazás – Rendkívül hasznos, kivonatolt elemzési adatok a dokumentumokból mindössze néhány másodperc alatt

A mesterséges intelligenciával (MI) támogatott Xerox Summarizer alkalmazás több tucat vagy több száz oldalnyi eredeti, beolvasott dokumentumot képes összesűríteni, és rövid, tömör összefoglalót tud adni a forrásszövegről, amelyet megtekinthet, kinyomtathat vagy elküldhet másoknak e-mailben. A rövid, könnyen olvasható összefoglalók lehetővé teszik, hogy kevesebb időt töltsenek a tartalom megemésztésével, és inkább a gyakorlati teendőkre koncentráljanak.

xeroy_nyomtato.jpg

A dokumentum beolvasását követően egyszerűen választhat egyet a két összefoglalási módszer közül:

Extraction (Kivonatolás) – Az eredeti egy kisebb hányadára csökkenti a dokumentumot anélkül, hogy bármilyen kritikus tartalmi elem elveszne. Több mint 175 nyelvet támogat.

Abstraction (Összefoglalás) – Tömör formában értelmezi a dokumentumot, és visszaadja a legfontosabb gondolatokat. Kizárólag angol nyelven elérhető

Miért érdemes ezt az alkalmazást választania? A Gallup and Knight Foundation egyik felmérésénél a válaszadók 62%-a nyilatkozott úgy, hogy a rengeteg rendelkezésre álló információforrás miatt nehéz tájékozottnak maradnia. Ehhez hasonlóan a munkavállalók 20%-a küzd „agyköddel” az információtúltengés miatt.

Segítünk a munkavállalóknak!

 

akciós irodai nyomtató, használt nyomtatók széles választékban, irodai multifunkciós nyomtató, irodai nyomtató árak, irodai nyomtató bérlés, kedvezményes irodai nyomtató, legolcsóbb tintapatron, melyik nyomtatóhoz olcsó a patron, nyomtató olcsó patronnal, olcsó irodai nyomtató, utángyártott toner teszt, utángyártott toner vélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr6716755870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása