Irodai nyomtató

Xerox® Workplace mobilalkalmazás

2020. november 13.

Hozzon ki többet a nyomtatójából a mobileszközön keresztül

Hozzon ki többet a nyomtatójából a mobileszközén keresztül.

A Xerox® Workplace mobilalkalmazással saját érintésmentes kapcsolaton keresztül férhet hozzá a többfunkciós nyomtatóhoz (MFP), így a napi feladatokat biztonságosan végezheti el, és még időt is megtakaríthat.

Szkennelhet, másolhat, valamint kiküldheti és feloldhatja a nyomtatandó feladatokat, úgy, hogy az okostelefonját távirányítóként használja, és meg sem kell érintenie a többfunkciós nyomtató felhasználói vezérlőpanelját.

Most már nem kell találgatnia, hogy hogyan csatlakoztathatja gyorsan és biztonságosan iOS- és Android-eszközeit a Xerox® többfunkciós nyomtatóhoz.

Töltse le az alkalmazást ingyen. Használja a Xerox® Workplace Solutions platformot, hogy hozzáférjen a bővített funkciókhoz.

mobil.png

A következő funkciók szerepelnek az alapcsomagban:

Kapcsolódás: Az okostelefon néhány érintéssel csatlakoztatható a többfunkciós nyomtatóhoz. Használhatja a Near Field Communication (NFC) technológiát, vagy a QR-kód leolvasásával másodpercek* alatt csatlakozhat, illetve az alkalmazással is meg tudja keresni automatikusan a hálózaton rendelkezésre álló nyomtatókat.

* A többfunkciós nyomtatókhoz készült Xerox® Quick Link alkalmazás létre tud hozni egy QR-kódot az előlapon a csatlakozáshoz.

Nyomtatás: Az előnézethez és a nyomtatáshoz a dokumentumok megnyithatók közvetlenül az alkalmazásban. A kamerafunkcióval azonnal elkészíthetők és kinyomtathatók a fényképek. A széles körű nyomtatási beállításokkal megy minden, mint a karikacsapás.

Szkennelés: A szkennelés elindítható az okostelefonról. A névjegyekkel és a felhőalapú bejelentkezési adatokkal a dokumentumok pillanatok alatt szekennelhetők, digitalizálhatók és átirányíthatók.

Másolás: A kezelőpanel helyett használhatja az okostelefonját a többfunkciós nyomtató alapfunkcióihoz és a másolás indításához.

Kibővített funkciók, ha Xerox® Workplace Solutions platformmal használja:

  • Mobiltelefonos hitelesítés a nyomtató feloldásához.
  • Nyomatok biztonságos elkészítése.
  • Felhőalapú csatlakozás, hogy bármilyen hálózatról el lehessen indítani a feladatokat, és hozzá lehessen férni az erőforrásokhoz.

Kapcsolat: sales@copygeneral.hu

Nyomtatók: http://nyomtatok.copygeneral.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr1716284102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása