Irodai nyomtató

Ökocímkézési és termékregisztrációs programok

2021. október 26.

A Xerox környezetbarát termékeinek listája

Számos Xerox termék túlszárnyalja a termékek környezetvédelmi teljesítményét értékelő legszélesebb körben elfogadott tanúsítványok előírásait. A Xerox környezetvédelmi minősítésekkel ellátott termékei a teljesítmény, a megbízhatóság és a minőség veszélyeztetése nélkül kínálnak környezetbarát lehetőségeket. A berendezések energia- és papírfelhasználást csökkentő funkcióival a többletértékek mellett, hatékonyságot és rugalmasságot érhetnek el munkahelyi környezetben.

A Xerox környezetbarát termékeinek listája (PDF, 89 KB)

EPEAT® környezetvédelmi besorolás elektronikus termékekhez
Az EPEAT® egy átfogó környezetvédelmi minősítőrendszer, amely azonosítja az adott környezetvédelmi feltételeknek eleget tevő elektronikus berendezéseket. A kialakítással, a gyártással, az energiafelhasználással és az újrahasznosítással kapcsolatos átfogó feltételeket vegyíti a gyártói állítások folyamatos független ellenőrzésével.

ENERGY STAR® program
Az EPA kifejlesztett egy vizsgálati módszert bizonyos energiatakarékossági tulajdonságokkal rendelkező termékek tanúsításához. Az ENERGY STAR program rendszeresen vezeti be az egyre szigorúbb követelményeit.

Bár az új szabvány szerinti követelményeknek nem könnyű megfelelni, a célunk továbbra is az, hogy az újonnan bevezetendő termékeink 100%-a kiérdemelje ezt a címkét. Ezeken az energetikai követelményeken alapul a többi ökocímke is, például az EPEAT és a Blue Angel, és jelzik a folyamatos elkötelezettségünket aziránt, hogy csökkentsük a termékeink energiafogyasztását.

Blue Angel minősítés
A Németországban alapított Blue Angel világszerte elsőként kínált környezetvédelmi minősítőcímkét termékekhez és szolgáltatásokhoz. 1978 óta segíti a környezettudatosság terjedését, utat mutatva a vásárlóknak a környezetvédelmi szempontból leginkább megbízható termékek kiválasztásában. A RAL (a Blue Angel tanúsítvány irányító szervezete) rendszeresen vezeti be az egyre szigorúbb követelményeit.A Blue Angel minősítés megszerzéséhez az eszközöknek meg kell felelniük a szigorú vegyianyag-kibocsátási, anyagválasztási, újrahasznosítási és energiafogyasztási követelményeknek.

Nyomtatókínálat: https://nyomtatok.copygeneral.hu/uzlet

Egyedi ajánlatkérés: https://nyomtatok.copygeneral.hu/nyomtasson/

E-mail: sales@copygeneral.hu

irodai_nyomtato_1.png

akciós irodai nyomtató, használt nyomtatók széles választékban, irodai multifunkciós nyomtató, irodai nyomtató árak, irodai nyomtató bérlés, kedvezményes irodai nyomtató, legolcsóbb tintapatron, melyik nyomtatóhoz olcsó a patron, nyomtató olcsó patronnal, olcsó irodai nyomtató, utángyártott toner teszt, utángyártott toner vélemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr2316735662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása