Irodai nyomtató

Szkennelje be a dokumentumot és a nyomtató hangfile-lá konvertálja Önnek!

2021. április 12.

Sokat kell olvasnia? Szkennelje be a dokumentumot és a nyomtató hangfile-lá konvertálja Önnek!
Hallgassa meg menet közben!

Alakítsa a papíralapú dokumentumokat hangfájlokká a ConnectKey® technológiát támogató multifunkciós nyomtatóval. Ugyanezt megteheti a mobileszközén található digitális fájlokkal is. Ezzel az egyszerű és gyors eljárással bárhol, bármikor meghallgathatja azokat. 

Ha szeret egyszerre több feladaton dolgozni, vagy csak egyszerűen kedveli, ha olvasnak Önnek, most már azonnal létrehozhatja a hangfájlokat a papíralapú és digitális dokumentumokból. Csak szkennelje be vagy töltse fel, és már kész is. A tartalmak sosem voltak ennél "mobilabbak".

 

Időt takaríthat meg, pihentetheti a szemeit és tökéletesen optimalizálhatja a teljesítményt. 

hasznalt_irodai_nyomtato.png

Szkennelés

Az egyszeri bejelentkezési funkcióval gyorsan bejelentkezhet a multifunkciós nyomtató alkalmazásába. Adja meg az e-mail-címét, a nyelvet és a beállításokat. Ezután szkennelje be a dokumentumot, hogy átalakítsa hangfájllá.

Feltöltés

Az azonnali hangfájlok már mobileszközökön is működnek. Töltse le a mobilalkalmazást a telefonjára vagy táblagépére, jelentkezzen be, és a hangfájl létrehozásához adja meg a digitális fájlt.

A fájl meghallgatása

Nyissa meg az e-mailben kapott hivatkozást, vagy a mobileszközén kattintson a fájlra az alkalmazásban. Ennyire egyszerű, hogy meghallgathassa a dokumentumait ahelyett, hogy el kellene olvasnia őket.

Egyszeri bejelentkezés

A további kényelem érdekében a multifunkciós nyomtatók lehetővé teszik az egyszeri bejelentkezési funkciót, ha támogatott hitelesítési megoldást használ, ezáltal még több időt takaríthat meg, és csökkentheti az idegeskedést.

Web: nyomtatok.copygeneral.hu

E-mail: sales@copygeneral.hu

Aktuális ajánlatunk különféle csoportoknak: http://nyomtatok.copygeneral.hu/#section-aktualis

Használt nyomtató: http://nyomtatok.copygeneral.hu/#section-hasznalt-gepek

hasznalt_nyomtatok_szeles_valasztekban.jpg

akciós irodai nyomtató, használt nyomtatók széles választékban, irodai multifunkciós nyomtató, irodai nyomtató árak, irodai nyomtató bérlés, kedvezményes irodai nyomtató, legolcsóbb tintapatron, melyik nyomtatóhoz olcsó a patron, nyomtató olcsó patronnal, olcsó irodai nyomtató, utángyártott toner teszt, utángyártott toner vélemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr1116499142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása