Irodai nyomtató

Tabletszerű érintőképernyő irodai nyomtatókhoz

2019. augusztus 02.

Csak egy érintés…

Egy irodai nyomtató esetében kényelmesen szeretnénk átlátni azokat a funkciókat, amelyek az életünket megkönnyíthetik. Nem mindegy, hogy a kijelzőn mekkora méretben, milyen elrendezésben látjuk az ikonokat, és az almát nem hisszük macinak, vagy fordítva. Van egy egyezményes szimbolika, amely alatt lehetőleg mindannyian ugyanazt értjük.

A feladatokra szabott alkalmazásokban

  • húzó,
  • koppintó,
  • görgető,
  • és csippentő

mozdulatokkal tudunk navigálni. Mint egy tableten vagy okostelefonon.

Egyes irodai berendezéseink tehát valódi táblagépszerű funkciókat kínálnak. Ezek a táblagépek kialakítása intuitív, egyszerűen használható és itt a lényeg: kevesebb kattintással végezhetünk feladatokat, tehát kevesebb időt kell a nyomtató mellett töltenünk!

irodai-nyomtato_3.jpg

További jó hír, hogy ezt a tabletet a saját üzleti igényeinkhez alakíthatjuk, például a leggyakrabban használt alkalmazások előtérbe helyezésével. A kívánt funkciók, ikonok könnyedén beállíthatók, nem kell várni a segítséget és hívni az IT-t.

Minket viszont érdemes :)  +36 20 464 1876

Ha kérdésed van irodai gépekkel kapcsolatban, ha szeretnéd emberi nyelven átvenni lépésről lépésre, mire lenne szükségetek, szeretettel várjuk a leveled vagy hívásod. sales@copygeneral.hu

shutterstock_560833021.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr614992140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása