Irodai nyomtató

Nincs meg a nyomtatott szerződés Wordje?

2019. július 29.

Sebaj, szkenneld be és szerkeszd újra!

Álmodoztál valaha arról, hogy egy, csak papíron létező anyagot átalakíts Word vagy Excel formátumokba? Szeretnél szerkeszteni egy olyan dokumentumot, amely mostanáig csak manuálisan állt rendelkezésedre? Próbáld ki a Xerox Connectkey alkalmazásait!

Mostanra a multifunkciós nyomtatók feladata nem merül ki abban, hogy fénymásoljanak vagy épp szkenneljenek, hanem jó asszisztens módjára akár átalakítják a nyomtatott anyagok scannelt verzióit szerkeszthető formátumba, sőt igény szerint le is fordítják számodra más nyelvekre.

Legdrágább az idő, válassz multifunkcionális Xerox berendezéseket, és próbáld ki a legmenőbb appokat, amelyek garantáltan megkönnyítik az életed. irodai-nyomtato_2.jpg

Nyomtatott dokumentumokból digitális erőforrások? Igen, lehetséges.

2 menő app, ha vészhelyzet van:

 Xerox® Easy Translator Service: Ez a felhőalapú szolgáltatás azonnali fordításokat biztosít. Egyszerűen szkenneld be a dokumentumot a ConnectKey®-kompatibilis multifunkciós nyomtatójával, és a fordítást több mint 50 nyelven kérheted e-mailben, illetve nyomtatásban

Capture Point: Papíralapú dokumentumok biztonságos szkennelése és automatikus átalakítása digitális, szerkeszthető formátumokba, mint például a Word  és az Excel. A fájlokat át lehet küldeni e-mailben vagy felhőalapú tárhelyekre.

Ha megtetszettek (vagy vészhelyzet van :) ), fordulj hozzánk bizalommal! 

sales@copygeneral.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr8414984668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása