Irodai nyomtató

Az adat hatalom

2019. november 04.

Szoftverek, appok a céges profitért

A dokumentumok olyan kritikus információkat hordoznak, amelyek elengedhetetlenek a sima üzletmenethez és az ügyfelek zavartalan kiszolgálásához. Dokumentumkezelési technológiánk és szakértelmünk biztosítja, hogy üzleti adataid mindig hozzáférhetők, rugalmasan kezelhetők legyenek a biztonság megőrzése mellett, bárhol is tartózkodj. Mondjuk… a prérin.:)

Legyen szó papíralapú, digitális, vagy akár mindkétféle adatról, dokumentumkezelési megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal kihozhatod az információk értékéből a maximumot, és optimalizálhatod dokumentumkezelési folyamataid.


Mindez három szolgáltatáscsoportra terjed ki:

Menedzselt nyomtatási szolgáltatások: korábbi cikkeink a témában itt olvashatók

Egyszerűbb munkafolyamatok, több profit

Intelligens munkahely, szoftveres megoldások

Nyomtatókhoz illeszthető szoftverek: tiszta megtakarítás

 

Munkafolyamat-automatizáció: Hogyan haladhatna jobban a munka?

Jó kérdés. Ha egy vállalkozás megnő, a folyamatok száma is vele parallel növekszik.

Szabadítsd fel a vállalkozásod a túl nagyra nőtt folyamatok terhe alól, amely biztos út a nem kimondottan hatékony munkavégzéshez és a megnövekedett költségekhez. Munkafolyamat-automatizálási szolgáltatásaink alapját képezik a nagyobb hatékonyságnak és elindítják a cégeden belül a digitális átalakulást azért, hogy

1. több ideje legyen a munkatársaidnak a tényleges munkára,

2. kevesebb kiadásod legyen,

3. a profittermelő feladatokra tudj fókuszálni.

Kommunikáció és marketing: Ha felteszed azt a kérdés, mit jelent a márkád, valójában azt a kérdést teszed fel, milyen élményt nyújtasz az ügyfeleidnek. Tehát az ügyfelekkel való kommunikációd minimum olyan fontos, mint az, hogy mit értékesítesz.

Az ügyfeleid nagyon valószínű, hogy egyre relevánsabb, időszerűbb és személyre szabottabb információkat várnak el Tőled azokon a csatornákon, amelyekben közösen megállapodtok.

Mi abban tudunk segíteni, hogy ezeket a kommunikációs csatornákat, a kommunikáció menetét erősítjük. Az igény felmerülésének legelső pillanatától kezdve a számlázásig és a vásárlások követéséig a kommunikációs és marketingmegoldásaink mindenhol képesek kihasználni a legfrissebb technológiákat a márkahűség érdekében, amelyre nap mint nap törekszel. Nagyon egyszerű: akinél a leggyorsabb és legpengébb a kommunikáció, az nyer. Minden ezen múlik.

Vásárolj irodai multifunkcionális berendezést, nyomtatót, kellékanyagot és szolgáltatást egyszerűen!

Interaktív űrlapunkkal gyors az ajánlatkérés folyamata: http://nyomtatok.copygeneral.hu/nyomtasson/

Akciós ajánlatunk ide kattintva tekinthető meg. Az ajánlatban csoportméretet is figyelembe tudsz venni.

Lepd meg a munkatársaidat egy professzionális irodai berendezéssel, (ho-ho-hó), hogy a számotokra értékteremtő feladatokra tudjatok koncentrálni, ne arra, hogy esetleg kifogyott a toner. (Azt tudja a gép magától. :) )

Kollégáink rendelkezésedre állnak online, személyesen vagy telefonon, és segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldásokat. :) sales@copygeneral.hu és +36 20 464 1876

A témában hamarosan workshopot is rendezünk, amelyre szeretettel várunk. 

1.jpg

2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irodainyomtato.blog.hu/api/trackback/id/tr4415288374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása